INCIDENT U LUDBREGU

Trojica mladića se posvađala i potukla: Jedan od njih izvukao nož te ozlijedio drugu dvojicu

U tučnjavi i svađi sudjelovali su mladići stari 22, 25, i 26 godina. Svima je pružena liječnička pomoć, a 25-godišnjak je uhićen

Ilustrativna fotografija

 Damjan Tadic/Cropix

Fizički obračun sinoć u večernjim satima u Šenoinoj ulici u Ludbregu rezultirala je intervencijom policije, ali i djelatnika Hitne pomoći. Naime, oko 21 sat posvađala su se i potukla trojica mladića starih 22, 25 i 26 godina.

U obračunu, u kojem je na kraju korišten i nož, 25-godišnjak je u dva navrata zadao ubodne rane 22-godišnjaku u predjelu prsišta. Najstarijem među njima je, pak, zadao porezotinu na području bedrene kosti lijeve noge.

- Tom je prilikom 22-godišnjak prevezen u OB Varaždin gdje mu je pružena liječnička pomoć, no ozljede još uvijek nisu okvalificirane. Drugi mladić, 26-godišnjak je prevezen u ZZHM varaždinske županije. Uslijed fizičkog obračuna ozljede je zadobio i 25-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu - kažu iz varaždinske policije.

U Dodaju i da je 25-godišnjak, nakon što mu je ukazana liječnička pomoć, uhićen i odveden na kriminalističko istraživanje.

A policija je na mjestu događaja obavila očevid, izuzela sve tragove i porazgovarala sa svjedocima nemilog događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:02