TRAGEDIJA

Tuga u Slavoniji: Općina proglasila dan žalosti zbog smrti trojice mladića u stravičnoj nesreći

Obilježit će se isticanjem zastave RH i zastave Općine na pola koplja na zgradi Općine i na svim ustanovama kojima je osnivač Općina
Mjesto nesreće u Starim Mikanovcima
 Davor Pongracic/Cropix

Općina Semeljci proglasila je dan žalosti zbog pogibije trojice mladića u stravičnoj prometnoj nesreći u Starim Mikanovcima.

- Zbog tragične pogibije u prometnoj nezgodi stanovnika Općine Semeljci: Ivana Majhena, Ante Gazića i Marijana Petrića, Općinski načelnik Grga Lončarević proglašava dan 01. kolovoza 2020. godine (subota) Danom žalosti na području Općine Semeljci, stoji na Facebook stranici Općine Semeljci.

Dan žalosti obilježit će se isticanjem zastave Republike Hrvatske i zastave Općine Semeljci na pola koplja na zgradi Općine i na svim zgradama i ustanovama kojima je osnivač Općina.

- Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati glazba u ugostiteljskim objektima. Općina poziva sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti, stoji u objavi Općine.

Predstavnici Općine ovim su putem izrazili najdublju sućut obiteljima.

Podsjetimo, u noći na četvrtak 19-godišnji Ivan Majhen, njegova godinu dana mlađa suvozačica Lea Pajtak te 18-godišnjak i 20-godišnjak, Marijan Petrić i Ante Galić poginuli su kad je Audi A4 u kojem su se vozili sletio s ceste i udario u ugao obiteljske kuće u Starim Mikanovcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:22