INTERVENCIJA POLICIJE

TUŽAN PRIZOR NA CESTI POKRAJ KARLOVCA Uhvaćeno 15-tak migranata dok su hodali uz cestu, među njima i djeca

 
 Robert Fajt / CROPIX

Na karlovačkoj Brzoj cesti kod Mravinjaka u noći sa srijede na četvrtak uhvaćeno je najmanje 15 migranata, među kojima je bilo i djece.

Radio Mrežnica izvještava o prizoru u kojem je veći broj osoba hodao cestom, dok su pokraj njih prolazili brojni automobili. U jednom trenutku policija je došla s tri kombija i zaustavila ih.

Skupinu migranata iz kombija je iskrcao krijumčar kazavši im da se preko rijeke, nalazi Slovenija, te da moraju samo prijeći Koranu, a onda i Mrežnicu.

- Tu vam je Slovenija, preko vode i rijeke, rekao im je.

Ostavljeni migranti pješačili su tako od Turnja do karlovačke Brze ceste dok ih nije uhvatila policija nakon dojava građana.

Podsjetimo i na incident koji se jučer dogodio upravo kod Karlovca, kad je policajac u samoobrani od migranta koji ga je krenuo napasti ispucao dva metka u pod. Radilo se o iranskom migrantu, kojeg su kasnije priveli.

Karlovac, 06062018.
Policijski sluzbenik  uocio je  ilegalne prelaske i s ciljem sprecavanja  prelaska drzavne granice izdao zapovjed da pocinitelj stane. On je na njegovu zapovjed direktno krenuo u napad na policijskog sluzbenika. S ciljem odbijanja napada na sebe, policijski sluzbenik je uporabio vatreno oruzje na nacin da je ispalio hitac u zemlju.
Na fotografiji: Privodjenje migranta.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:29