SAŠA VUJNOVIĆ

TUŽNA VIJEST: NA GRADILIŠTU U RIJECI POGINUO POBJEDNIK ŠESTE SEZONE FARME Supruga Ivana u šoku: 'Moram biti jaka zbog djece i zbog njega...'

 
Saša Vujnović
 Matija Djanješić / CROPIX

Na gradilištu u Rijeci je danas poslijepodne poginuo Saša Vujnović, pobjednik šeste sezone emisije Farma, javlja 24 sata, pozivajući se na informacije njegove partnerice Ivane Povž.

Ivani su o tragediji javili Sašini roditelji.

'U šoku sam, moram biti jaka, zbog djece i zbog njega', rekla je za 24 sata.

Policijska uprava Primorsko-goranska je samo potvrdila da je prilikom izvođenja radova smrtno stradala jedna osoba.

Novi list javlja da je do nesreće došlo kad je mladić pao s krova. Na skliskom limenom krovu se nije pridržavao mjera osiguranja i nije bio vezan pa se poskliznuo i s krova zgrade od tri kata pao na cestu.

Novi list javlja da je sreća da u trenutku nesreće nije bilo pješaka, a jedno je vrijeme i promet na tom području tekao otežano.

Podsjetimo, u Farmi se Saša sprijateljio s Editom Ptičar, koja je u prometnoj nesreći poginula u prosincu 2018. godine. S njom je Saša tijekom 11 tjedana u kući bio nerazdvojan, a nakon kraja showa tri mjeseca bili su i u vezi.

Nova TV
Saša Vujnović, Edita Ptičar

Nakon što je Saša pobijedio u Farmi i osvojio pola milijuna kuna, nikom nije smio reći do kraja prikazivanja showa.

Za njega kažu da je skroman, radišan i jednostavan.

Od novca koji je osvojio pobjedom, nešto manje od 500.000 kuna, pomogao je svojim ukućanima.

- Radim fasade u građevini, pa razmišljam o tome da nastavim s tim, ali u svojoj firmi. Isto tako, volio bih si kupiti neku kućicu - pričao je Saša koji je u međuvremenu opet pronašao ljubavnu sreću s Ivanom.

- Mirna sam i povučena osoba. Iskusio sam razne stvari i prije odlaska u Farmu, pa mogu reći da mi ništa tamo nije bilo toliko strano. Morali smo biti disciplinirani i brinuti se o životinjama, to mi je bilo vrlo zanimljivo. Ljudski odnosi su bili katastrofa, ali sam uspio ostati staložen. Posložio sam si stvari u glavi tako da ostanem jak - rekao je Saša za Jutarnji list u prosincu 2018. godine.

Osim njih dvije, imao je još jednu veliku motivaciju - svojeg sina - koji je bio glavni razlog zašto se svojevremeno uopće i prijavio u show. Htio je dokazati kakav je i da je vrijedan svojeg djeteta.

- Borna ima tri i pol godine, već je pravi dečkić. Njemu sam i posvetio sve što sam napravio. Još je mali pa ne razumije što se točno događa, no jednom će sigurno shvatiti sve. Moj brat je snimao svaku epizodu Farme i nadam se da će ih sin jednom pogledati - ispričao je Saša krajem 2018. za Jutarnji list.

Matija Djanješić / CROPIX
Saša Vujnović i supruga Ivana

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:20