NEVOLJE POZNATOG PJEVAČA

U CENTRU ZAGREBA OPLJAČKAN GORAN KARAN, OSTAO BEZ SKUPE OPREME Stanari: Često viđamo te šetače kako usporeno kruže oko auta...

 CROPIX

Poznati splitski pjevač Goran Karan (54) našao se na meti nepoznatog lopova koji mu je pod okriljem noći s petka na subotu iz osobnog automobila u centru Zagreba ukrao glazbene instrumente. Provala je odrađena između 15 sati u petak kada je svoj Opel splitskih tablica parkirao u Krajiškoj ulici te 10 sati u subotu kada je uočeno razbijeno staklo. Sa sobom je lopov ili, pak, više njih odnio nekoliko raznih glazbenih instrumenata čija je procijenjena vrijednost oko 40.000 kuna.

Policija je na mjestu provale s vozila izuzela sve tragove koje je lopov eventualno ostavio prilikom svoje lopovske akcije, a možda je i neka od nadzornih kamera snimila bijeg ljubitelja tuđih glazbala. Hoće li mu se ući u trag, pokazat će istraga. Sve u svemu, zagrebačka nevolja ga je snašla nakon uspješne turske turneje.

Većina stanara s kojima s razgovarali kažu da za provalu ne znaju niti su vidjeli policiju no pojašnjavaju nam da često viđaju "šetače kako usporeno kruže oko auta."

- Često noću pojedinci obilaze parkirane aute, pogotovo ako su na jednom mjestu duže vrijeme pa pretpostavljaju da vlasnika možda nema i da neće tako brzo uočiti da nešto fali. Karanu velite da je provaljeno? Nismo ni znali da tu negdje živi, niti da se parkira. Možda je negdje u blizini pjevao. Pa naše zvijezde su laka meta, pogotovo kad javno objavljuju gdje su, gdje putuju, kad odlete i kad slete. Sjetite se samo Maje Šuput dok je bila u Meksiku i cijela zemlja 'pasla oči' šta tamo radi i koliko uživa, provalnici su joj šetali domom i pokrali je - zaključila je jedna od stanarki Krajiške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. veljača 2024 18:08