MOLE ZA POMOĆ

U centru Zagreba provaljeno u stan, policija objavila fotografije: ‘Prepoznajete li ove ljude?‘

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192

Snimke nadzornih kamera

Zagrebačka policija pozvala je građane da joj pomognu utvrditi identitet muškarca i žene koji bi mogli znati nešto o provali u stan u centru Zagreba.

U utorak, 6. lipnja 2023. godine od 10:40 do 14 sati u Zagrebu u Gundulićevoj ulici, u stambenoj zgradi, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo ‘Teška krađa‘ provaljivanjem u stan.

Na fotografijama su muška i ženska osoba za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Muška osoba je imala bradu, na glavi je nosila šilt kapu bež boje te je bio odjeven u svjetliju jaknu, ispod koje je imao bijelu majicu s kragnom, plave traper hlače, na nogama tenisice bijele boje.

image

Snimke nadzornih kamera

image

Snimke nadzornih kamera

image

Snimke nadzornih kamera

Ženska osoba na glavi je nosila svijetli šešir te je bila odjevena u bijeli duži sako ispod kojeg je imala košulju bijele boje, hlače bež boje, na nogama bijelu obuću, oko vrata šal crne boje a preko lijevog ramena je nosila torbu crne boje.

image

Snimke nadzornih kamera

image

Snimke nadzornih kamera

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:47