PUCALI U DVORIŠTU

U Donjem Miholjcu prijetili policajcima, jednog ozlijedili

Ilustracija
 Jure Miskovic / Ilustracija / CROPIX

Zbog sumnje da su u Donjem Miholjcu, nakon pucnjave iz vatrenog oružja u dvorištu obiteljske kuće, prijetili policajcima, a jednoga i lakše ozlijedili, osječko-baranjska policija privela je trojicu osumnjičenika kod kojih je pronašla automatsko oružje i više od kilogram marihuane, izvijestili su u ponedjeljak iz policije.

Nakon što su u subotu, 30. ožujka navečer primili dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u dvorištu obiteljske kuće u Donjem Miholjcu, policajci su na tome mjestu zatekli 64-godišnjaka i 26-godišnjaka, koji su ih podcjenjivali i prijetili im pa su policajci uporabili silu. Tom prilikom nazočni 22-godišnjak također je prijetio policijskim službenicima, a jednog od njih je i lakše ozlijedio.

U kući i drugim prostorijama kojima se u Donjem Miholjcu koriste 64-godišnji i 26-godišnji osumnjičenik pronađena je automatska puška s pripadajućim streljivom, plinski pištolj te više desetaka komada streljiva, a očevidom u susjednoj kući policajci su pronašli automatsku pušku sa spremnicima, digitalnu vagu te dvije vrećice u kojima je bilo više od kilogram marihuane.

Riječ je o osobama otprije poznatim policiji koje će mjerodavome državnom odvjetništvu biti kazneno prijavljene zbog nedopuštenog posjedovanja, izrade te nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te prijetnje i napada na službenu osobu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:48