NAPAD U ZAGORJU

U Humu Stubičkom bačena bomba u dvorište 61-godišnjaka, traži se počinitelj

Lokalni mediji izvijestili su da je nepoznata osoba bombu bacila iz vozila, nakon čega je nastavila vožnju prema Gornjoj Stubici
Ilustrativna fotografija
 Goran Mehkek/Cropix

U nedjelju iza ponoći nepoznata osoba bacila je eksplozivnu napravu u dvorište kuće 61-godišnjaka, nema ozlijeđenih osoba, no na toj i susjednoj kući nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna, izvijestila je krapinsko-zagorska policija.

"Nema ozlijeđenih osoba i nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna", priopćila je policija. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.

Policija navodi da se incident dogodio pet minuta iza ponoći u nedjelju. Očevidom su utvrdili da je eksplozija oštetila zidove, prozore i unutrašnje prostorije kuće 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, a sama eksplozivna naprava bačena je u dvorište. Oštećena je i susjedna kuća u vlasništvu 65-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Pozivajući se na neslužbene informacije, lokalni mediji izvijestili su da je nepoznata osoba bombu bacila iz vozila, nakon čega je nastavila vožnju prema Gornjoj Stubici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:10