TRAGEDIJA POKRAJ POŽEGE

U KANALU PRONAŠLI LEŠ MUŠKARCA (35) 'Na desnom dijelu glave ima manju ozljedu'

Vrbovsko, 221212.Zenska osoba srednje zivotne dobi je preminula, a za zivot zene starije dobi bore se lijecnici ogulinske bolnice nakon pucnjave jutros oko 7.30 sati u kuci u Ulici I.G.Kovacica u Vrbovskom. Osumnjiceni muskarac, takodjer clan te obitelji, pocinio je samoubojstvo u obliznjoj sumi.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

Policija je potvrdila da je u subotu ujutro pronađen leš muškarca u mjestu Trenkovo u blizini Požege, piše 034portal.hr. Očevidom je utvrđeno da je se radi o 35-godišnjem T.G. iz Trenkova.

- Leš je bio potrbuške u potoku. Na desnom dijelu glave ima manju ozljedu. Zasad ne znamo o čemu se radi, a nakon obdukcije ćemo znati više. Doznali smo da su ga sinoć oko dva sata dovezle nepoznate osobe iz Požege. Moramo ih pronaći i razgovarati kako bi doznali o čemu se radi - rekao je za 034portal.hr zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu Franjo Kopunić.

Trenkovčani su u šoku. Za pokojnog T.G. imaju samo riječi hvale. Kažu da je živio s obitelji, imao je privatnu soboslikarsku tvrtku te bio izuzetno vrijedan. Kažu da je svaki poslovni dogovor ispoštivao do u detalje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:47