DOLIJALI PREVARANTI

U Karlovcu privedena četvorica muškaraca pod sumnjom na računalnu prevaru

Materijalna šteta veća je od 700.000 kuna, a utvrđeno je i da su dvojica muškaraca nezakonito posjedovali oružje i streljivo
Oduzeti predmeti
 PU karlovačka

Zbog sumnje da su sudjelovali u kaznenom djelu računalne prijevare teškom čak 700.000 kuna, karlovačka policija je prijavila četvoricu muškaraca, djelatnika jednog karlovačkog poduzeća u dobi od 26, 33, 37 i 54 godine.

Terete ih da su od 2. rujna do 13. listopada 's ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi kao zaposlenici trgovačkog društva u prostorijama tog društva na području Karlovca, koristeći nepripadajuće osobne identifikacijske brojeve drugih zaposlenika na automatima za podizanje alata protupravno prisvojili izmjenjive rezne pločice koje se koriste u proizvodnim procesima'.

image
Oduzeti predmeti
PU karlovačka

- Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 700.000 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja dio protupravno prisvojenih predmeta je pronađen kod osumnjičenika, a ujedno je utvrđeno i da su dvojica muškaraca (37, 54) u domovima nezakonito posjedovali oružje i streljivo - kažu u karlovačkoj policiji.

Zbog sumnje da su četvorica muškaraca počinila kaznena djela računalne prijevare, a 37-godišnjak i 54-godišnjak i kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, protiv njih su Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podnesene kaznene prijave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 11:36