DOLIJAO RAZBOJNIK

U mjesec dana počinio razbojstva u sedam dućana u Zagrebu, trgovcima je prijetio oštrim predmetom

Nanizao je seriju razbojstava u trgovinama na Krugama, Trešnjevci, Peščenici i Dubravi

Ilustracija

 Micha Klootwijk/Alamy/Alamy/Profimedia/Micha Klootwijk/alamy/alamy/profimedia

U mjesec dana 35-godišnjak je nanizao seriju razbojstava u trgovinama na Krugama, Trešnjevci, Peščenici i Dubravi, ali sad trgovci u tom dijelu grada konačno mogu odahnuti jer je uhićen i policajci su ga predali pritvorskom nadzorniku. Maskiran prijeteći oštrim predmetom domogao bi se novca i pobjegao a sve to počinio je od 20. veljače do 22. ožujka sedam razbojstava.

A u neke trgovine je dolazio i dvaput, pa i u jednom danu u dvije različite trgovine, a 21. ožujka je u istoj trgovini na području Trnja, samo dan ranije počinio razbojništvo u trgovini, Kornatskoj ulici, da bi 21. ožujka pokušao opet počiniti razbojništvo u istoj trgovini ali u svojoj namjeri nije uspio.

Nadalje, osumnjičeni 35-godišnjak je u jednoj trgovini na području Kruga, Ulici C. Zuzorić u razmaku od mjesec dana i to 22. veljače i 21. ožujka također počinio dva kaznena djela razbojništva uz prijetnju oštrim predmetom nad zaposlenicima, da bi se nakon što se domogao novca, a ukupno je "poplašio" oko 1690 eura pa bi pobjegao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:10