TRAGEDIJA NA AUTOCESTI

U naletu kombija na A1 poginuo par poznat iz omiljenih RTL-ovih emisija: ‘Krenuli su u Split slaviti Marijin rođendan...‘

Živjeli su u Ogulinu gdje je Šukrija radio kao radiolog u Općoj bolnici. Ovo je trebala biti njegova zadnja godina prije konačnog umirovljenja

Marija i Šukrija Šeremet smrtno su stradali u prometnoj nesreći na autocesti A1

 GSPress.net, RTL screenshot

Veseli i puni života bili su Marija i Šukrija Šeremet kada su sudjelovali u RTL-ovim zabavnim emisijama "Večera za pet na selu" i "Dođi, pogodi, osvoji". U trećoj životnoj dobi, nakon godina i godina rada, odlučili su uživati u životu i u društvu jedno drugoga. U tom duhu i raspoloženju krenuli su prošli tjedan u Split na proslavu Marijina 70. rođendana. No, bilo je to njihovo posljednje putovanje. Životi su im prekinuti na autocesti A1 kada su se zaustavili u lijevoj traci kako bi promijenili puknutu gumu. Silina udarca kombija koji je naletio usmrtila ih je na mjestu, izvijestio je RTL.

Živjeli su u Ogulinu gdje je Šukrija radio kao radiolog u Općoj bolnici. Ovo je trebala biti njegova zadnja godina prije konačnog umirovljenja. "Ja i moj doktor muž… Najbolji momenti života su meni sada sa njim. I prošla sam stvarno života, ali uvijek sam čuvala svoje dostajanstvo i išla sam težim putem i više sam tuđih zahoda očistila u Njemačkoj nego što mi je kose na glavi, ali ponosna sam na to", pričala je svojedobno Marija.

Marija je 25 godina živjela i radila u Njemačkoj, a voljela je isticati i kako je proputovala svijet. Najviše joj se svidjelo u Australiji koju je sanjala još jednom posjetiti. Marija je iza sebe ostavila troje djece i petero unučadi. Njezin Šukrija je svirao harmoniku, a zajedno su pronašli harmoniju i ljubav života. Mnogim ljudima se to ne dogodi tijekom cijelog života, zaključuje RTL.

Opširnije o prometnoj nesreći pisali smo OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:47