SUDAR U MEĐIMURJU

U nesreći u Šenkovcu dvoje ozlijeđenih: Jedan auto završio u kanalu i na ogradi kuće

Kvalifikacija ozljeda sudionika nesreće još se čeka, o tome će ovisiti i prijava protiv 63-godišnjeg krivca udesa

Nesreća u Šenkovcu

 PU međimurska

Dvoje vozača završilo je jučer u čakovečkoj bolnici nakon što su stradali u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 16 sati u međimurskom Šenkovcu. Policija je na mjestu događaja provela očevid te utvrdila da se 64-godišnji vozač osobnog automobila Ulicom braće Radić nije kretao sredinom obilježene prometne trae nego je u zavoju prešao na suprotni kolnički trak za vozila iz suprotnog smjera.

U tom je trenutku svojim vozilom, odnosno njegovim prednjim bočnim dijelom udario u prednji bočni dio drugog automobila kojim je iz suprotnog pravca dolazila 40-godišnjakinja.

- Uslijed siline udara automobil kojim je upravljala 40-godišnjakinja odbačen je izvan kolnika u kanal oborinskih voda te je stražnjim dijelom udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće. Ozlijeđeni vozači su vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se njihove ozljede naknadno okvalificirati - kažu iz PU međimurske navodeći da će se nakon što zaprime liječničku dokumentaciju, nesreću i pravno okvalificirati odnosno o težini ozljeda ovisi hoće li 63-godišnjak prekršajno ili kazneno odgovarati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:03