TRAGEDIJA

U nesreći u Virovitici poginuo biciklist (72): Autom ga je udario tinejdžer kojem je oduzeo prednost

Lokalni portali javljaju kako je riječ o umirovljenom novinaru Informativnog centra Virovitica i Virovitičkog lista Karlu Puškariću

Ilustracija

 Tomislav Kristo/Cropix

U naletu automobila, kojemu je na raskrižju oduzeo prednost prolaska, u Virovitici je u utorak predvečer poginuo 72-godišnji biciklist, dok 19-godišnji vozač i njegova 17-godišnja suvozačica nisu ozlijeđeni.

Virovitičko-podravska policija u srijedu je priopćila da se nesreća dogodila oko 18,20 sati u ulici Nikole Tesle gdje je biciklist, dolaskom do raskrižja s cestom kojom znak označava prednost prolaska, oduzeo prednost nailazećem automobilu koji je vozio 19-godišnji vozač.

Pritom je došlo do udara automobila u bočni dio bicikla, pri čemu je biciklist odbačen na prednje vjetrobransko staklo te pao na cestu.

Ozlijeđeni 72-godišnji biciklist je s mjesta nesreće vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica, gdje je umro od posljedica zadobivenih teških ozljeda.

Lokalni portali javljaju kako je riječ o umirovljenom novinaru Informativnog centra Virovitica i Virovitičkog lista Karlu Puškariću.

Policija je utvrdila da vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 08:28