UBOJSTVO ILI INFARKT?

U noćnom klubu u Biogradu izbila tučnjava, umro je zaštitar. Uhićena dvojica muškaraca

Nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti

Ilustracija, policijska svjetla

 Jennifer Wright/Alamy/Alamy/Profimedia/Jennifer Wright/alamy/alamy/profimedia

Noćas je u Biogradu na Moru u jednom poznatom ugositeljskom objektu došlo do tučnjave, a jedan od sudionika je kasnije preminuo u zadarskoj bolnici.

Policija je povodom tog događaja uputila priopćenje iz kojeg se ne može zaključiti da je u pitanju ubojstvo, kao što govore naši izvori iz Biograda, i to jednog od zaštitara iz ugositeljskog objekta. Naime, prema neslužbenim infomacijama muškarac je preminuo od infarkta, javlja Zadarski.hr.

"U nedjelju rano ujutro oko 4.05 sati zadarska je policija postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te tučnjave između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti".

Uskoro opširnije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:14