NESREĆA NA RADU

U Orašcu kod Dubrovnika radnik pao sa skele visoke pet metara i na mjestu poginuo

Tijekom građevinskih radova, došlo je do pada 48-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo

Općina Orašac

 Tonci Plazibat/Cropix

Iz dubrovačke policije potvrdili su da je jučer u 14 sati u Orašcu došlo do nesreće u kojoj je smrtno stradao državljanin BiH, 1974. godište. Nesretni radnik pao je sa skele od pet metara i preminuo na mjestu događaja. Tijelo je na odjelu patologije radi obdukcije, piše Dubrovački vjesnik.

Kako stoji u izvješću dubrovačke policije, jučer, nešto prije 14 sati, na gradilištu kuće u mjestu Orašac, tijekom izvođenja građevinskih radova, došlo je do pada 48-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Očevid su zajednički obavili zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku, policijski službenici i inspektor zaštite na radu koji će provesti dalje mjere iz svoje nadležnosti.

Tijelo preminulog je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se obaviti pregled i obdukcija, piše Dubrovački vjesnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:17