INCIDENT NA OPUS ARENI

U Osijeku i Vinkovcima uhićeno 12 navijača zbog pjevanja ustaških pjesama i isticanja ustaške zastave!

Uhićeno je 12 osumnjičenih osoba zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima...

Snimka nadzornih kamera na Opus Areni

 Sn/screenshot/

Ukupno 12 osoba s područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije uhićeno je u nedjelju prijepodne zbog sumnje da su na utakmici Hrvatska - Turska u četvrtak na osječkoj Opus Areni pjevali ustašku koračnicu.

‘‘Danas, 15. listopada na području Policijske uprave osječko-baranjske i vukovarsko srijemske uhićeno je 12 osumnjičenih osoba zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima tijekom odigravanja nogometne utakmice između reprezentacija Hrvatske i Turske na "Opus Areni" u Osijeku dana 12. listopada 2023. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe policija će dovesti nadležnom prekršajnom sudu. Daljnje kriminalističko istraživanje se nastavlja,‘‘ priopćili su iz PU osječko-baranjske koja je koordinirala akciju u suradnji s kolegama iz PU vukovarsko-srijemske.

S obzirom na to da je prekršaj počinjen u Osijeku, svi uhićeni prvo će biti ispitani u osječkoj policiji, a nakon toga privedeni na Prekršajni sud u Osijeku. Inače, kako neslužbeno doznajemo, većina uhićenih su iz Vinkovaca i okolice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 07:48