SUĐENJE U VARAŽDINU

U Podravini bacila dijete (2) na pod i optužila muža, dobila pet i pol godina: ‘Povisite kaznu! Premala je!‘

Na kraju je brzo priznala svoj grijeh pa je muškarac pušten na slobodu a ona pritvorena

Ilustracija

 Darko Tomas/Cropix

‘Povisite kaznu! Premala je!‘ - sukus je žalbe koju je varaždinsko tužiteljstvo uložilo na nepravomoćnu presudu Županijskog suda u Varaždinu na kojem je N.A.(32) osuđena na pet i pol godina zatvora zbog teškog ubojstva s dobrovoljnim odustankom svoje dvogodišnje kćeri te lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Nemile scene odvijale su se 16. ožujka 2022. godine u vikendici u Kozarevcu u općini Kloštar Podravski na području Koprivničko-križevačke županije na štetu tada dvogodišnje kćerkice koju je bacila na pod i potom ju odvela u bolnicu.

Nakon toga je otišla korak dalje kada je u policijskoj postaji neistinito prijavila da je nju i kćer pokušao ubiti njezin suprug. Njemu su odmah stavljene lisice na ruke, a kako su još tada mediji pisali, svemu je navodno prethodila bračna svađa nakon što joj je suprug dao do znanja da je najbolje da se rastanu. Međutim, 32-godišnjakinja je na kraju brzo priznala svoj grijeh pa je muškarac pušten na slobodu a ona pritvorena. S obzirom na to da je prvostupanjska kazna veća od pet godina, odluku drugostupanjskog suda dočekat će iza rešetaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:12