IVAN HEĆIMOVIĆ

U pucnjavi na benzinskoj teško stradao bivši pripadnik ATJ Lučko, liječnici se bore za njegov život

Neslužbene informacije govore da je pištolj iz kojeg se pucalo bio u vlasništvu Ivana Hećimovića, no to istraga tek mora potvrditi.

Policija ilustracija

 Goran Mehkek/cropix

Još uvijek nije poznato puno detalja o stradavanju Ivana Hećimovića, bivšeg pripadnika ATJ Lučko, koji je u nedjelju oko ponoći stradao na benzinskoj crpki u Đurđevcu.

Tek se iz medijskih napisa doznaje da je u teškom stanju i da se liječnici bore za njegov život. Liječnici bi trebali odlučiti hoće li Hećimovića prevesti na liječenje u Zagreb, doznali smo od njegovih bivših kolega iz elitne policijske postrojbe.

Prema službenom priopćenju PU koprivničko-križevačke, u nedjelju oko 23.58 sati u Đurđevcu na parkiralištu došlo je do fizičkog sukoba između više osoba.

U događaju je došlo do uporabe vatrenog oružja jednog od strane jednog od sudionika. Jedna osoba je hospitalizirana zbog zadobivenih ozljeda u fizičkom sukobu, a tri osobe su uhićene i provodi se kriminalističko istraživanje.

Ivan Hećimović je poznat kao bivši član Antiterorističke jedinice Lučko, najelitnije postrojbe u Hrvatskoj za specijalna djelovanja.

Ratni vojni invalid iz Domovinskog rata prošle godine se, kako piše Podravski.hr, podvrgnuo operaciji kralježnice. Dio javnosti ga zna kao fotografa, a za svoj rad je i primio nekoliko nagrada. Kako doznajemo iz liječničkih krugova, Ivan se nalazi u vrlo teškom stanju, s brojnim ozljedama glave.

Što se točno dogodilo prošle noći u Đurđevcu, policija još utvrđuje. No, u incidentu je ispaljeno nekoliko hitaca iz pištolja, a teško ozlijeđeni Ivan Hećimović sukobio se s nekoliko muškaraca, koji su mu nanijeli ozlijede koje su opasne po život.

Neslužbene informacije govore da je pištolj iz kojeg se pucalo bio u vlasništvu Ivana Hećimovića, no to istraga tek mora potvrditi.

Kako smo neslužbeno doznali, već tijekom današnjeg dana moglo bi biti dovršeno kriminalističko istraživanje, a tijekom utorka bi policija mogla izaći s više informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:15