NEPRILAGOĐENA BRZINA

U riječkoj bolnici umro 50-godišnjak koji je autom sletio s ceste i udario u stablo

Došlo je do višestrukog prevrtanja, pri čemu je vozač ispao iz automobila

Policijsko vozilo, Ilustracija

 Vlado Kos/Cropix/Cropix

U riječkoj bolnici umro je 50-godišnjak od ozljeda koje je u nedjelju zadobio kada je, zbog neprilagođene brzine, kod Poreča automobilom sletio s ceste i udario u stablo.

Istarska policija u utorak je izvijestila kako joj je iz bolnice dojavljeno o smrti 50-godišnjaka koji je u nedjelju popodne, na cesti Baderna-Bonaci kod Poreča, Fordom pulskih registracija sletio s ceste te udario u stablo.

Potom je došlo do višestrukog prevrtanja, pri čemu je vozač ispao iz automobila, s obzirom da nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Muškarac je u nesreći zadobio teške ozljede te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici, a potom je prevezen u onu riječku, gdje je umro.

Nakon što su u subotu, također u okolici Poreča, u nesreći teško ozlijeđene dvije putnice u vozilu koje nisu bile vezane sigurnosnim pojasom, ovo je druga prometna nesreća u posljednja dva dana u kojoj su zabilježene teške ozlijede sudionika u prometu. Policijska uprava istarska stoga još jednom upozorava građane da se prije svake vožnje, pa i one najkraće, obvezno vežu sigurnosnim pojasom.

Njegovim korištenjem, ističu, izbjegavaju se teže posljedice stradavanja u slučaju prometne nesreće, ali i plaćanje zakonskih sankcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:52