UBOJSTVO U PULI

U stanu pronađeno beživotno tijelo žene, uhićeni njezina kći i još jedna osoba, susjedi u šoku

‘Informacija da je ubijena nas je zaprepastila. Nismo čuli nikakvu buku iz stana‘, govore susjedi
 Goran Sebelic/Cropix

Pulska policija primila je u četvrtak oko 15 sati dojavu da je u stanu u stambenoj zgradi u Zoranićevoj ulici na pulskoj Verudi pronađeno beživotno tijelo žene starije dobi. Policija sumnja na nasilnu smrt, zbog čega je na mjesto događaja došao županijski državni odvjetnik.

Ubrzo nakon prve vijesti o nemilom događaju, potvrđeno je da je uhićena jedna ženska osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Nekoliko sati kasnije istarska Policijska uprava izvijestila je da je privedena još jedna osoba zbog sumnje da je povezana s ubojstvom.

Kako doznajemo, preminulu ženu (91) našli su članovi obitelji, a također doznajemo da je gospođa živjela sama.

Kako doznajemo, ubijena je 91-godišnja I.S., za koju susjedi imaju samo riječi hvale. Otkrivaju nam da u njihovom ulazu, ali u drugom stanu, živi njezina kći D.S.T. sa sinom kojeg je prije par dana odvezla Hitna pomoć u pratnji policije u bolnicu. Navodno je riječ o ubojstvu unutar obitelji odnosno, prema prvim informacijama, policija je uhitila umirovljeničinu kćer. Nije poznato tko je druga uhićena osoba.

- Svi smo šokirani. Nismo ni znali da je mrtva, a informacija da je ubijena nas je zaprepastila. Nismo čuli nikakvu buku iz stana i ne znam tko je pronašao tijelo. Kći ubijene je, inače, upraviteljica zgrade i vrlo odgovorna osoba. Njih dvije su se, koliko znamo, odlično slagale sa svima nama. Pokojna susjeda je unatoč svojoj dobi vrlo pokretna žena bila, često smo je viđali vani po gradu - rekla je za Jutarnji jedna od susjeda pokojne umirovljenice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:26