ZADOBIO TEŠKE OZLJEDE

U STROGOM CENTRU ZAGREBA BRUTALNO PRETUČEN MLADI STRANAC Nokautirao ga je nasilnik pored poznatog kluba u popularnoj Tkalči

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Pod još nerazjašnjenim okolnostima, u noći na subotu, oko dva sata, u centru Zagreba napadnut je 26-godišnji državljanin Maroka. Incident se dogodio u Tkalčićevoj ulici, u neposrednoj blizini jednog poznatog noćnog kluba, a zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem, čiji im je opis Marokanac dao.

Prema dosad utvrđenome, oko 2.05 sati nepoznati muškarac iz nepoznatog razloga nasrnuo je na mladog stranca, kojega je nokautirao šakom u glavu i pritom mu slomio nos. I dok se počinitelj trkom udaljavao niz ulicu, gost krvava nosa potražio je pomoć te je kolima Hitne pomoći prevezen u KBC Sestre Milosrdnice, gdje su mu utvđene teške tjelesne ozljede.

Što je prethodilo napadu, odnosno je li u pitanju klasični sukob u sitne noćne sate, gdje je alkohol odigrao glavnu riječ ili se, pak, radi o zločinu iz mržnje, pokazat će istraga koja je još u tijeku. Također nije poznato ni je li Marokanac u Hrvatsku došao turistički.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:12