TRAGEDIJA

U studentskom domu u Varaždinu pronađen mrtav student (24)

Prema dosad prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela, ističu u varaždinskoj policiji

Studentski dom u Varaždinu

 Zeljko Hajdinjak/Cropix

Još se utvrđuje uzrok smrti 24-godišnjaka čije je tijelo u varaždinskom Studentskom domu u ponedjeljak ujutro pronašao njegov cimer, a u policiji ističu kako dosad nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali da je smrt nastupila nasilno, odnosno kaznenim djelom.

Iz varaždinske policije su objavili kako je oko 8 sati beživotno tijelo pronašao 19-godišnji mladić, koji je sa mrtvim dijelio sobu u Studentskom domu, a dojavu o tome odmah su dobili iz županijskog Zavoda za hitnu medicinu.

Smrt je konstatirao liječnik iz ekipe tog zavoda koja je izašla na mjesto događaja, a mrtvozornik pregledom tijela nije se sa sigurnošću mogao izjasniti o uzroku smrti.

Očevid je uz pomoć policajaca provela zamjenica županijske državne odvjetnice te naložila obdukciju umrlog, čije je tijelo prevezeno na Odjel patologije varaždinske Opće bolnice.

Prema dosad prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela, ističu u varaždinskoj policiji.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 16:14