TRAGEDIJA

U teškoj nesreći poginuo ugledni poduzetnik iz Slavonskog Broda: Motociklom se sudario s kombijem

Policija još provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće
 Valentina Vaško/SBplus

U sudaru na Sjevernoj veznoj cesti u Slavonskom Brodu u utorak oko 12,30 sati život je izgubio 47-godišnji vozač motocikla, izvijestila je policija, a neslužbeno se doznaje da je stradao poduzetnik Zlatko Majstorić.

Na istočnom kraku ceste koja povezuje istočni i zapadni dio Slavonskog Broda Majstorić se sudario s teretnim vozilom. Na fotografijama koje je s mjesta nesreće objavio portal SBplus vidljivo je da je u sudaru sudjelovao kombi.

"Nakon prometne nesreće vozač motocikla je prevezen na pružanje liječničke pomoći u slavonskobrodsku bolnicu, gdje je preminuo", potvrdila je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Majstorić je bio ugledni slavonskobrodski poduzetnik koji se bavio ugradnjom i održavanjem plinskih i vodovodnih instalacija.

Očevid na križanju Sjeverne vezne ceste i Ulice Slavka Pokaza trajao je satima, a njime je utvrđeno da je 31-godišnji muškarac vozio kombi te je preko pune uzdužne crte na kolniku prešao na suprotnu prometnu traku kojom je toga trenutka nailazio Majstorić na motociklu koji je prilikom kočenja, pak, udario u prednji dio kombija te od jačine udara završio na travnatoj površini.

image
PU brodsko posavska

Unatoč promptnoj intervenciji Hitne pomoći čijim je vozilom prevezen u brodsku bolnicu, nažalost, vozaču motocikla nije bilo spasa.

Krivac, pak, nesreće je također završio u bolnici na sanaciji lakših ozljeda, ali je nakon pružene liječničke pomoći otpušten iz bolnice.

Iz PU brodsko-posavske kažu da će protiv vozača biti podnesena kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnim ishodom nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:57