SUDAR KOD PAZINA

U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeno je pet osoba, od toga četiri teže

Nesreća se dogodila kada je 73-godišnjakinja iz Zagreba u Opelu Astri zbog neprilagođene brzine prešla na suprotnu stranu kolnika
Ilustracija
 Niksa Stipanicev/cropix

Pet je osoba ozlijeđeno, od toga četiri teže, u teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 7,50 sati dogodila na području Pazina, izvijestila je večeras istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je 73-godišnjakinja iz Zagreba upravljajući osobnim automobilom "Opel Astra" zagrebačke registarske oznake, iz smjera Žminja u smjeru Baderne, u oštrom desnom zavoju, zbog neprilagođene brzine kretanja prešla na suprotnu stranu kolnika.

Vozilo je u jednom trenutku prednjim dijelom udarilo u prednji dio automobila "Peugeot" pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 63-godišnjak iz Vrsara.

U prometnoj nesreći ozlijeđena su oba vozača, od toga 63-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Ozlijeđene su i tri putnice iz "opela" u dobi od 79, 53 i 42 godine koje su također prevezene u pulsku Opću bolnicu. Od njih tri, 42. godišnjakinja je prošla s lakšim ozljedama.

Protiv vozačice bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:38