WWW.NESTALI.HR

U tjedan dana nestalo četvero mladih. Među njima i 15-godišnja djevojka u visokom stupnju trudnoće. Jeste li je vidjeli?

Policija moli građane da im se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalima
 Nestali.hr

ZAGREB - U samo tjedan dana nestalo je četvero mladih ljudi na području Hrvatske. Među njima je i Valentina Pili (15) iz Zagreba koja je u visokom stupnju trudnoće.

Djevojka je visoka je 170 cm, ima ravnu smeđu kosu, sive oči, ovalno lice te je srednje tjelesne građe. U vrijeme nestanka je na sebi imala sivu zimsku jaknu, sive tajice i bijelo roze tenisice.

Osim nje nestao je i 25-godišnji Josip Tolić. On je u utorak otišao s adrese stanovanja u Sesvetama. Mladić je visok 186 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka je na sebi imao traperice, zimsku kariranu jaknu i bijele tenisice.

Maleni Lovro Pasarić (14)

ZAGREB - Zagrebačka policija izvijestila je da je u ponedjeljak, 19. studenog oko 11 sati sa adrese u Zagrebu, Brezovička cesta, nestao 14-godišnji Lovro Pasarić .

Dječak visine oko 160 centimetara, plave kose, u trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice i smeđu jaknu te je nosio ruksak nepoznate boje. Dječak je nestao s adrese boravišta - Brezovička cesta 98.

Iz policije mole za pomoć u potrazi za nestalim maloljetnikom i pozivaju građane koji su vidjeli dječaka da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, nazovu na telefonski broj 192 ili informacije dostave putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Po podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO), u Hrvatskoj se traga za 2523 nestalih.

. Visok je 160 cm, ima plavu kosu i slabije je tjelesne građe. Na sebi je imao plave traperice, smeđu jaknu i ruksak.

U srijedu je u Lugu Samoborskom nestao Dražen Čuma (17). Okolnosti nestanka dječaka su nepoznate.

Policija moli građane da im se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 23:17