INCIDENTI

U Trogiru slomio ruku državljanki BiH, u Splitu se potukli njemački i francuski turisti

Trogirska i splitska policija ovoga su vikenda intervenirali zbog tučnjava mlađih osoba
 Niksa Stipanicev/Cropix

Trogirska i splitska policija ovoga su vikenda intervenirali zbog tučnjava mlađih osoba, među kojima i dvije skupine stranih državljana.

Kako je u ponedjeljak izvijestila PU splitsko-dalmatinska, u nedjelju je u Trogiru uhićen 24-godišnjak koji je državljanki Bosne i Hercegovine (24) slomio ruku.

U 4,50 sati na Obali bana Berislavića 24-godišnjak je zajedno s 30-godišnjim njemačkim državljaninom počeo verbalni sukob s 24-godišnjom bosanskom državljankom nakon čega je djevojku gurnuo, a ona je pri padu slomila ruku.

U policiji napominju da je protiv 24-godišnjaka zbog nanošenje teške ozljede podnesena kaznena prijava mjerodavnome državnom odvjetništvu, a zbog remećenja javnog reda i mira, protiv njemačkog državljanina podnesen je optužni prijedlog mjerodavnome općinskom prekršajnom sudu.

U subotu nešto prije šest sati na Obali kneza Domagoja u Splitu potukli su se njemački i francuski turisti koji su se vraćali iz noćnog izlaska. U tom je sukobu teško ozlijeđen 18-godišnji njemački državljanin, koji je zadržan na liječenju u splitskome KBC-u, a kriminalističko istraživanje traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:44