OBITELJ U POTRAZI

U VRANJICU POKRAJ SPLITA NESTAO TINEJDŽER (14): U nedjelju mu se izgubio svaki trag: 'Ivano dušo ako ovo vidiš, javi se mami, bilo kome'

 
Ivano Kusanović
 Nestali.hr

Četrnaestogodišnji Ivano Kusanović nestao je u nedjelju, 24. svibnja u Vranjicu pokraj Splita gdje mu je i mjesto prebivališta. Obitelj moli za pomoć putem Facebooka, a vijest o nestanku objavljena je ina stranici nestali.hr.

- Molim vas svih, ako uočite ovog momčića javite, ovo je moj unuk i tražimo ga. Ivano dušo ako ovo vidiš, javi se mami, bilo kome. Svi se brinemo - napisala je baka dječaka Vjera Matulić na Facebooku.

U slučaju da posjedujete bilo kakvu informaciju baka moli da se javite u najbližu policijsku postaju ili nazovete 192, a informacije se mogu dostaviti i na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ivano je rođen 16. 8. 2005., ima kestenjastu kosu i plave oči, visok je 176 centimetra i srednje je građe. Na sebi je u trenutku nestanka imao crne kratke hlače, crnu majicu, tamno plavu Adidas duksericu i bijele Adidas tenisice.

molim vas svih,ako uočite ovog momčića javite,ovo je moj unuk i tražimo ga Ivano dušo ako ovo vidiš,jav se mami,bilo...

Posted by Vjera Matulić on Monday, May 25, 2020

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:29