SUKOB

U Vukovaru napad na dvojicu muškaraca srpske nacionalnosti, raspisana tjeralica

Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u vukovarskoj bolnici, gdje su im utvrđene lake ozljede, a jedan je napadač dosad priveden
Ilustracija, policija
 Denis Jerković/cropix

O fizičkom napadu na 36-godišnjaka i 31-godišnjaka u nedjelju poslije ponoći u Vukovaru izvijestili su u ponedjeljak popodne iz vukovarsko-srijemske Policijske uprave, a neslužbeno se doznaje da su muškarce srpske nacionalnosti napali pripadnici jedne hrvatske navijačke skupine.

„Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u vukovarskoj bolnici, gdje su im utvrđene lake ozljede. Za počiniteljima je raspisana tjeralica, a jedan je muškarac priveden u službene prostorije Policijske uprave te je kriminalističko istraživanje u tijeku. Zbog kršenja odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, slijedi izvješće Državnom inspektoratu“, izvijestila je policija.

Fizički napad dogodio se nakon verbalnog vrijeđanja ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode u Vukovaru, navodi policija te dodaje kako je dvojicu Vukovaraca napalo nekoliko osoba.

Neslužbeno se doznaje da su dvojica napadnutih muškaraca srpske nacionalnosti i da su napadači pripadnici jedne od hrvatskih navijačkih skupina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:51