DILERI IZ GAJNICA

U zagrebačkom stanu miješali veće količine droga s punilima, policija im banula na vrata

Nabavljali su velike količine amfetamina, kokaina, MDMA-e i marihuane koju su prepakiravali, predani su u pritvor

Ilustracija

 MUP RH

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje na 26-godišnjakom i 34-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sumnja se da su osumnjičeni na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljali veće količine amfetamina, kokaina, MDMA i marihuane koje su potom skrivali, prepakiravali i miješali sa punilima radi povećanja mase u stanu na području Gajnica da bi tako pripremljenu drogu dalje prodavali.

Policijski službenici nadalje sumnjaju da su 26-godišnjak i 34-godišnjakinja u najmanje pet navrata preprodali ukupno 375 grama amfetamina, dok je njihovo protupravno ponašanje potvrđeno obavljenom pretragom stana kojim su se koristili na području Gajnica te je tom prilikom pronađeno 5,9 grama kokaina, dvije digitalne vage i 137 grama punila.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom odvjetništvu, javljaju iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:49