VATRENA STIHIJA

U ZAGREBU GORIO AUTO BIVŠE ČOBANKOVIĆEVE POMOĆNICE 'Ne želim vjerovati da je u pitanju namjerni palež jer je vlasnica dobra žena, život ju nije mazio'

 
 Ronald Goršić / CROPIX

Pod neutvrđenim okolnostima noćas, s prvim satima Silvestrova, došlo je do zapaljenja VW Golfa u vlasništvu I.S.P. (61), nekadašnje pomoćnice bivšeg ministra poljoprivrede Petra Čobankovića. Vatrena stihija koja je totalno uništila vozilo bila je na parkiralištu ispred kućnog broja 31 u Ulici Ivane Brlić Mažuranić koja dijeli zagrebačko Špansko od Malešnice.

Zagrebački vatrogasci brzo su se odazvali na intervenciju u 1.15 sati, a osim veće materijalne štete, sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nije bilo.

Stanari okolnih zgrada su ostali zatečeni paležom.

Zagreb, 311219.
Zapaljen Golf u Spanskom.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

"Da se nešto događa pod prozorima, otkrilo se tek po dolasku vatrogasaca kad smo čuli sirene. Vatra je već cijela bila 'opkolila' crni auto i tad su se začula pucanja guma. Vatrogasci su brzo plamen pogasili. Ne želim vjerovati da je u pitanju namjerni palež jer vlasnica auta je dobra žena koja je svašta u životu prošla i život je nije mazio", rekla nam je jedna susjeda.

Drugi, pak, susjed ne odbacuje mogućnost pirotehničkih sredstava kao uzrok požara jer ističe da već danima "pojedinci kao divljaci bacaju pirotehniku svih razreda da se ponekad čini kao da je počeo rat".

Zagreb, 311219.
Zapaljen Golf u Spanskom.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

Točan uzrok požara doznat će se po dovršetku policijskog očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:06