PREPOZNAJETE LI IH?

U Zagrebu gurnuli ženu na tračnice, tramvaj ju vukao tri metra... Evo fotografije zlikovaca!

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju
Mladići koji su gurnuli ženu na tračnice
 Mup Rh

Dana 28. veljače 2021. godine oko 14.10 sati, na tramvajskom stajalištu Trg kralja Petra Krešimira IV bb, smjer Jug, 44-godišnjakinja je došla u verbalni sukob s dvije nepoznate muške osobe kojom prilikom ju je jedna od njih rukama odgurnula.

Prilikom pada udarila je u bočnu stranu tramvaja koji se kretao te je pala na lijevi bok između tramvaja i rubnog kamena stajališta. Pri navedenom tramvaj ju je povukao u duljini od oko 3 metra.

Na fotografijama su muškarci za kojeg se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu, priopćili su iz zagrebačke Policijske uprave.

Prvi nepoznati muškarac je starosti 25 do 30 godina, visine oko 180-190 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan, bio je odjeven u crnu jaknu, plavu majicu, bijele hlače dok je na nogama nosio svijetle tenisice dok je preko vrata nosio crnu torbicu s natpisom.

Drugi nepoznati muškarac je starosti oko 25 do 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, obrijan, a bio je odjeven u bijelu jaknu s crnim uzorcima, bijele hlače, nosio tamne tenisice dok je na glavi imao plavu šilt kapu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:20