SUSTIGLA GA KARMA

U Zagrebu ‘pao‘ diler; U stanu skrivao 4,7 kilograma marihuane i ‘speed‘ koje je preprodavao

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku

Paketi sa marihuanom

 PUZ

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim dilerom kod kojeg je pronađeno više od pet kilograma zabranjenih supstanci. Prijavljen je za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

- Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina i marihuane koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Jaruna, nakon čega je drogu preprodavao na nezakonitom tržištu - javljaju iz PUZ-a.

image

Zaplijenjena droga

PUZ
image

Paket sa marihuanom

PUZ

Naime, policijski službenici su svoju sumnju da osumnjičeni preprodaje drogu potvrdili tako da su na temelju naloga suda obavili pretragu stana na Jarunu s kojim se koristi osumnjičeni u kojem su pronašli ukupno 304 grama amfetamina pakiranog u tri paketa, 4725,2 grama marihuane pakirane u 21 paket, dvije digitalne vage, opremu za pakiranje te određeni novčani iznos za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:18