DROGA U GARAŽI

U Zagrebu pao muškarac sa više od 40 kilograma marihuane, otkriven i arsenal oružja

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu
 PUZ

Detektivi za droge razotkrili su 47-godišnjaka koji garažu u Dubravi nije unajmio za limenog ljubimca već je u njoj imao skladište marihuane koju je koristio i pripremao za daljnju prodaju. Pokušao je prikriti koruištenje garaže, ali su mu u srijedu sa sudskim nalogom banuli policajci i pretražili prostore kojima se koristi u Dubravi i na području Stubičke Slatine.

Pretragom dviju garaža pronađeno je 37.663 grama konoplje tipa droga pakirane u 39 plastičnih paketa, 4,0 grama amfetamina, 12 tableta MDMA, dvije vage s tragovima droge te predmete namijenjene pakiranju droge te novac za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.

Osim droge, u jednoj od garaža pretragom je pronađena automatska puška, spremnik za automatsku pušku s 30 komada pripadajućeg streljiva, 88 komada pištoljskog streljiva kalibra 9x19 mm različitih proizvođača; te pedeset i tri komada puščanog streljiva kalibra 7,62x39 mm. U kući su mu još našli 3440 grama konoplje tipa droga i dva grama smole konoplje tipa droga.

image
PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:35