NAKON MJESEC DANA

U Zagrebu pao serijski razbojnik: Opljačkao je banku, financijsku agenciju, trgovine...

S otuđenim novcem bi pobjegao, a potom odlazio u unajmljeni stan u centru grada. Otuđeni novac trošio je na skupocjenu odjeću i dugove.
 Pu Zagrebačka

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zagrebačka policija je u srijedu predala 26-godišnjaka pritvorskom nadzorniku zbog sumnje da je tijekom siječnja počinio tri razbojništva i tešku krađu ukupne materijalne štete od oko 72.000 kuna.

Zagrebačka policija je, navode u priopćenju, utvrdila da je osumnjičeni 20. siječnja na Trgu Ivana Kukuljevića počinio razbojništvo u banci te istog dana nakon nepuna dva sata i u novčarskoj instituciji u Albrechtovoj ulici na drugom kraju grada.

Dva tjedna ranije počinio je još jedno razbojništvo i tešku krađu u dvije trgovine na području Dubrave.

Osumnjičeni je maskiran medicinskom maskom ulazio u objekte gdje je prijetio zaposlenicima plinskim pištoljem te od njih tražio novac. S otuđenim novcem bi pobjegao, a potom odlazio u unajmljeni stan u centru grada. Otuđeni novac trošio je na skupocjenu odjeću i dugove.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

image
Pu Zagrebačka
image
Pu Zagrebačka
image
Pu Zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. kolovoz 2022 05:12