SPORTAŠICA I SJAJAN PEDAGOG

UBIJENA TRENERICA FITNESSA POVJERILA SE PRIJATELJICI DA JE DUBRAVKO PROGANJA Zbog nasilnika je Ana razmišljala o tome da promijeni posao...

 Facebook

Brutalno ubijena Ana Kurtanjek bila je državna prvakinja u sinkroniziranom plivanju, pisala je stručne članke o kondicijskim pripremama plivača, bila je predsjednica disciplinske komisije, završila je kineziologiju.

Paralelno je vodila grupe vježbača u fitness klubovima Play i Orlando, a ostat će zabilježeno i da je sudjelovala u prilogu “Vježbajte s nama” koji se emitira na Hrvatskoj televiziji, u kojem je surađivala s Vesnom Mimicom.

- Anu sam upoznala za potrebe snimanja o vježbanju. Bila je veoma mila i lijepa djevojka, dobro pripremljena, s izvrsnim metodičkim pristupom u vođenju sata. Bila je opuštena, koncizno je govorila pred kamerama, a evidentno i da su je grupe obožavale. Strašna je to sudbina tako mladog i perspektivnog bića. Bila je sjajan pedagog - prisjetila se jučer Ane Kurtanjek koreografkinja Vesna Mimica. U šoku je i Anina kolegica Michelle Košuta, koordinatorica i trenerica u fitness centru Play.

- Ana je bila super cura i kolegica. Sve je super odrađivala, ali nismo mnogo znali o njezinu privatnom životu - rekla nam je Michelle. Anin kolega Darko bio je također šokiran smrću kolegice i rekao je da su svi ostali u klubu do 2 sata ujutro, a očevid još nije bio završen. Ali, čini se da je upravo zato što ju je Dubravko Sikermeštar opsjedao i tražio da prekine vezu sa sadašnjim dečkom tražila način da se makne od njega. Navodno se povjerila bliskoj prijateljici da je on proganja, zbog čega je čak razmišljala da promijeni posao.

Ana Kurtanjek mislila je da će se sama uspjeti riješiti muškarca kojeg je upoznala prije otprilike pet godina. Što se točno dogodilo između vrhunske sportašice i bivšeg uspješnog policajca koji je zastranio na drugu stranu zakona, možda nikad nećemo doznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:00