UŽAS U VARAŽDINU

Ubijeni muškarac kojega su premlatili i ostavili da leži na cesti bio je profesor engleskog jezika

Trojica mladića i djevojka brutalno su ga pretukli drvenim palicama, umro je dan kasnije u bolnici
Iustracija
 Duje Klaric/Cropix

Muškarac (35) koji je nakon fizičkog napada sinoć preminuo u varaždinskoj bolnici, profesor je engleskog jezika N.Č., piše lokalni portal evarazdin. Vijest je to koju su tom mediju potvrdili iz Gospodarske škole Varaždin.

Motiv napada na profesora još uvijek nije poznat.

Policija je u subotu rano ujutro primila dojavu građanina da u Varaždinu, u Graberju, leži ozlijeđen muškarac bez svijesti. Na mjestu događaja utvrđeno je da je riječ o 35-godišnjaku, koji je zbog teških ozljeda prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju, ali je u nedjelju navečer umro.

U priopćenju se navodi da su brzom intervencijom i opsežnim taktičkim postupanjem na terenu identificirane četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom - 24-godišnja žena i tri muškarca starosti 20, 25 i 29 godina.

Osumnjičeni su privedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su u Ulici Graberje fizički napali 35-godišnjaka te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu nanijevši mu teške ozljede. Teško ozlijeđenog ostavili su da leži na asfaltu gdje ga je pronašao prolaznik.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sve osumnjičene osobe su jučer tijekom večeri i jutros predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva, navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 19:35