OKONČANA DRAMA U SISKU

Ubojica je uhićen! Policija objavila: Teško su ranjene četiri osobe, ozlijeđeno i dijete. Izgorjele kuće i automobili

U ulici Capraške Poljane u Sisku je u večernjim satima u subotu došlo do pucnjave iz vatrenog oružja

Pucnjava u Sisku

 /Sisak.info

NOVO 1:15 - Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje, izvijestila je sisačka policija.

U pucnjavi smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ozlijeđene. Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene.

Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac.

Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene.

U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično.

Kako neslužbeno saznaje Jutarnji, napadač je N.F. zvan Bracan.


00:55 - Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, četiri osobe su teško ozlijeđene, od kojih su dvije ranjene u tijelo, u trbuh i prsa. Smrtno je stradala ženska osoba (1978. godište).


00:38 - Jutarnji saznaje kako su se od straha ljudi zabarikadiravali s namještajem da ih ne ubije i bježali kroz prozore kad je muškarac započeo sa svojim sumanutim pohodom.


23:55 - Kako smo doznali na mjestu događaja, muškarac star oko 60 godina koji živi u ulici Capraške Poljane je oko 20 sati, naoružan vatrenim oružjem došao je u kuću kod susjeda, na njih otvorio vatru te zapalio dvije susjedove kuće. Jednu osobu je ubio, više ih ranio, a onda se dao u bijeg.

Susjedi su za Jutarnji kazali kako je napadač od ranije imao psihičkih problema te je optuživao susjede da ga truju. Živi sam u trošnoj kući, nema ženu niti djecu, a mještani tvrde da ‘ima novaca jer je prodao neku zemlju‘.

Policijske blokade su na kilometar od mjesta događaja.

image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix

21:55 - Sisak.info javlja kako je muškarac pucao i ranio osam osoba, a jedna je preminula. Požar na tri kuće koje je zapalio u međuvremenu je ugašen. Za počiniteljem se još uvijek traga. Policija je blokirala naselje.


23:09 - Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, četiri osobe su teško ozlijeđene.


22:44 - Uznemireni građani su za Sisak.info kazali kako policija za napadačem koji je naoružan automatskim oružjem traga više od dva i pol sata kao i da su čuli da je pobjegao u šumu prema romskom naselju.

- Ljude ranjene odvozi hitna za hitnom - komentirao je jedan mještanin.


21:55 - U ulici Capraške Poljane u Sisku je večeras oko 20.10 sati došlo do pucnjave iz vatrenog oružja. Kako se doznaje od sisačke policije jedna osoba je smrtno stradala, a više ih je ozlijeđeno.

U ovom trenutku policija traga za počiniteljem i provodi se kriminalističko istraživanje.

Nekoliko stambenih objekata je zahvatio i plamen, te je u tijeku gašenje požara na tri objekta koji je povezan s ovim događajem.

Sve raspoložive policijske snage su na terenu, a mjesto događaja se osigurava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 15:11