BRUTALNA LIKVIDACIJA

Ubojici sa Zrća stavili prisluškivač u ćeliju, doznali nove dramatične detalje i zbog toga odgodili presudu!

Zbog iznošenja novih dokaza rasprava će se opet odgoditi

Duško Tanasković

 Jure Miskovic/Cropix

U četvrtak je na Županijskom sudu u Zadru nastavljeno suđenje 29-godišnjem Dušku Tanaskoviću iz Kragujevca, optuženom za likvidaciju 39-godišnjeg državljanina Crne Gore Gorana Vlaovića na Zrću.

image

Duško Tanasković

Jure Miskovic/Cropix

Suđenje je nastavljeno čitanjem dopunskog liječničkog nalaza iz Beograda, a riječ je o dopuni psihijatrijskog vještačenja.

Podsjetimo kako je Tanaskovićev odvjetnik Vinko Gulišija na posljednjem ročištu održanom 14. lipnja tražio dopunsko psihijatrijsko vještačenje.

Vještaci su se složili kako je Tanasković u vrijeme ubojstva bio ubrojiv. No, Gulišija je rekao kako vještaci nisu imali uvid u dokumentaciju da Tanasković ima sumanute ideje. Predložio je da se dostavi kompletna dokumentacija o njegovoj bolesti iz KBC-a Kragujevac.

image

Duško Tanasković

Jure Miskovic/Cropix

Utvrđeno je da je u kaznenom djelu sudjelovalo više osoba i da je on za ubojstvo trebao dobiti novčanu nagradu. Zbog toga traže da se optužba za ubojstvo prekvalificira u teško ubojstvo iz koristoljublja.

Na ročištu koje je u tijeku, optužba je iznijela nove dokaze i to nakon pregleda Tanaskovićeve ćelije.

image

Duško Tanasković

Jure Miskovic/Cropix

Kako doznaje Zadarski.hr, optužba je nove dokaze prikupila postavljanjem prisluškivača u ćeliju u kojoj je boravio Tanasković. Zbog iznošenja novih dokaza rasprava će se opet odgoditi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. veljača 2024 13:22