KAZNENE PRIJAVE

Ugostitelj iz Dugopolja kažnjen zbog otvaranja lokala: Nije mu prvi put, a sad je maknuo i pečat

Prilikom obavljanja nadzora u posljednja četiri mjeseca više puta je utvrđeno kako je isti ugostiteljski objekt radio suprotno mjerama
Policija ilustracija
 Matija Djanjesic/Cropix

Protiv ugostitelja (40) koji je u Dugopolju unatoč epidemiološkim mjerama i zabrani rada otvorio lokal u kojem je policija zatekla više osoba podnesene su dvije kaznene prijave - zbog prenošenja zarazne bolesti te skidanja i povrede službenog pečata i znaka

Policija je izvijestila da je u nadzoru provedenom u utorak utvrđeno da je ugostiteljski objekt radio i da se u njemu nalazilo više osoba, a suprotno odluci o nužnim epidemiološkim mjerama. Osim toga utvrdili su da se na istome ugostiteljskom objektu od ranije nalazio pečat Državnog inspektorata.

"Zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela protiv 40-godišnjaka će biti podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu", ističu u splitskoj policiji.

Napominju i da je prilikom obavljanja nadzora u posljednja četiri mjeseca više puta utvrđeno kako je taj isti ugostiteljski objekt radio suprotno odluci o nužnim epidemiološkim mjerama te su 40-godišnjem vlasniku uručene obavijest o počinjenom prekršaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2022 16:21