LJUBOMORNI MLADIĆ

UHAPŠEN IVAN ŠUKER (29), SPROVELI GA U REMETINEC Djevojku zatočio u autu, uhvatio je za vrat pa joj divljački razbio nos

 Arhiva / CROPIX

Nepopravljivom recidivistu Ivanu Šukeru (29) u gluho doba noći u nedjelju nikako nije "sjela" činjenica da njegova 27-godišnja djevojka pred njim razgovara sa svojim poznanikom pa joj je odlučio slomiti nos te je voziti po Sesvetama pritom je držeći vrat.

Od daljnjih ozljeda uplašena djevojka se uspjela spasiti nakon desetak minuta torture i to bijegom iz njegova automobila. Odmah je digla policiju na noge i te potražila liječničku pomoć. U trenutku uhićenja Šuker je napuhao 1,08 promila alkohola u krvi, a kazneno će odgovarati za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Narednih mjesec dana Šuker će provesti iza rešetaka remetinečkog zatvora jer mu je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu, a na prijedlog tužiteljstva, odredio zatvor kako ne bi ponovio 8ne)djelo i utjecao na svjedoke.

Prava agonija po nesretnu 27-godišnjakinju započela je 20 minuta iza ponoći 12.srpnja dok se vozila sa dečkom Ivanom kroz Sesvete. Bio je izrazito ljut što njegova suvozačica, tvrdi Općinsko državno odvjetništvo, razgovara sa poznanikom pa ju je počeo vrijeđati pogrdnim riječima nakon čega je upotrijebio i silu.

Tužiteljstvo smatra da ju je imao i namjeru teško ozlijediti. Dlanom desne ruke divljački ju je udario u nos i nanio joj tešku ozljedu u vidu prijeloma nosne kosti s pomakom. Tu se, međutim, pijani i iznervirani mladić nije zaustavio. Onemogućio joj je izlazak iz automobila pa ju je tijekom vožnje primio za vrat desnom rukom i privukao ju k sebi. Vozili su se tako još nekoliko kilometara sve do ulice Bartola Kašića gdje je uspjela otvoriti vrata i spasiti se od daljnjih ispada.

Inače, ovo 29-godišnjem Šukeru nije prvo uhićenje. Od ranije je, kako doznajemo, već kazneno prijavljivan zbog niza imovinskih delikata i nasilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:07