PEDOFILIJA

Uhićen 70-godišnjak: Curicama pokazao spolovilo i pozvao ih da dođu na igru

Nadam se da moja djevojčica neće imati nikave traume zbog postupaka tog poremećnog muškarca, bila je u šoku majka 6-godišnje curice
 Ranko Šuvar/CROPIX

PITOMAČA - Muškarac od 70 godina iz Otrovanca kod Pitomače kazneno je prijavljen zbog zadovoljavanja pohote pred djevojčicama, inače djeci njegovih susjeda.

Kako smo neslužbeno doznali, djevojčicama starim 9 i 6 godina, koje su se igrale, prišao je 70-godišnjak koji je skinuo hlače te se primio za spolovilo. Čak je i pokušao pozvati djevojčice da dođu bliže k njemu, a djevojčice su u silnome strahu i šoku pobjegle u dvorište kuće.

- Kćer mi je odmah rekla što se dogodilo te da im je 70-godišnjak vikao: Sad ću vam pokazati „puru“! Rekla sam suprugu što se dogodilo i dugo smo razmišljali što ćemo učiniti. Bili smo u šoku i nismo mogli vjerovati da se tako nešto može dogoditi u našem malom mjestu, a pogotovo da to može učiniti osoba sa 70 godina. Najprije smo se privatno savjetovali s policajcem, a u ponedjeljak smo protiv 70-godišnjaka podnijeli prijavu u Policijskoj postaji Pitomača – rekla je majka šestogodišnjakinje.

Odmah nakon prijave, kaže majka šestogodišnjakinje, javile su se djevojčice koje su potvrdile da je 70-godišnjak i prije pred njima skidao hlače te pokazivao spolovilo.

- Devetogodišnja prijateljica naše kćeri potvrdila je kako je 70-godišnjak i prije skidao hlače i pokazivao spolovilo pred njom i njenim prijateljicama s kojima se igrala. Ona se bojala prije otkriti što je radio 70-godišnjak kad su se djeca igrala, a u blizini nije bilo starijih osoba koje bi ga zaustavile u njegovim izopačenim namjerama.

No, kako mi je kćer rekla sve što se dogodilo, zajedno s majkom devetogodišnjakinje odlučila sam podnijeti prijavu protiv 70-godišnjaka. Srećom, moja kćer se više ne sjeća što je točno bilo, no devetogodišnjakinja je kroz plač ispričala svoju priču. Nadam se da djevojčica neće imati traume zbog postupaka 70-godišnjaka – rekla je majka šestogodišnjakinje.

Policija: Već drugi slučaj u Pitomači

Josip Štajdohar, glasnogovornik virovitičke policije, potvrdio nam je kako je protiv 70-godišnjaka podnesena kaznena prijava za zadovoljavanje pohote pred djecom.

U prošloj je godini na području Policijske uprave Virovitičko-podravske zabilježeno pet kaznenih djela vezanih uz bludne radnje nad maloljetnicima, od čega jedno u Pitomači u srpnju kada je 48-godišnjak pokušao seksualno zlostavljati 12-godišnjakinju koja je uspjela pobjeći iz njegovog auta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 11:06