INCIDENT U TROGIRU

Uhićen bivši nogometaš Hajduka: Pijan vrijeđao trenera dječje momčadi iz Zagreba, vikao i na djecu

Incident se dogodio tijekom utakmice Hajduka i Dinama na turniru za mlade

Policija/Ilustracija

 Niksa Stipaničev/ilustracija/cropix/

Bivši nogometaš Hajduka uhićen je u Trogiru u nedjelju oko 21 sat zbog vrijeđanja trenera dječje nogometne ekipe na 'Dalmatinko kupu', međunarodnom nogometnom turniru za mlade. Slobodna Dalmacija doznaje da je bivši nogometaš prenoćio u Policijskoj postaji Trogir jer mu je izmjereno 1,6 promila alkohola u krvi.

Incident se dogodio tijekom utakmice Hajduka i Dinama na turniru za mlade. Bivši nogometaš je psovao trenera gostujuće ekipe, a uputio je uvrede i roditeljima djece. Prema izjavama očevidaca dovikivao je svašta i djeci. Kako je bio iznimno neugodan i nije ga se nikako moglo smiriti pozvana je policija.

Odveden je u trogirsku postaju gdje mu je izmjeren alkohol u krvi, a ponuđena mu je i liječnička pomoć zbog stanja u kojem je bio. Zadržan je u pritvorskoj jedinici preko noći što je uobičajena procedura dok ne popusti djelovanje opojnog sredstva.

Protiv njega je podnijet optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira na naročito držak i nepristojan način. Prijavljen je i zbog neposjedovanja osobne iskaznice, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:57