VEĆ IMA 40 PRIJAVA

Uhićen čovjek koji voli krasti autobuse i kamione: I rođendan proslavio 'u akciji'

SISAK - Policijski službenici Policijske postaje Kutina dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim Predragom K. iz Lipika za kojeg je utvrđeno da je u noći sa subote na nedjelju, 19./20. ožujka na parkiralištu u Metanskoj ulici u Kutini provalio u teretni automobil vlasništvo 33-godišnjeg Kutinčanina, marke Iveco Eurocargo, kutinskih registracijskih oznaka, te ga odvezao.

Vozilo je pronađeno na području Ivanca u Varaždinskoj županiji i vraćeno vlasniku, a protiv Predraga K. je podnesena kaznena prijava zbog oduzimanja tuđe pokretne stvari. Zanimljivo je da je lopov krađu kamiona obavio na svoj rođendan (20. ožujka), a u evidenciji kutinske policije je i njegova ‘proslava’ rođendana 20. ožujka 2009. godine.

Toga dana noću s autobusnog kolodvora u Kutini ukrao je autobus, vozio ga nekoliko sati, prošao je 140 kilometara i vratio ga natrag.

Inače, policija ovog zaljubljenika u kamione i autobuse ima u evidenciji već duže vrijeme, a protiv njega je do sada podneseno oko 40 prijava zbog kaznenog djela oduzimanja tuđe pokretne stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:51