ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Uhićen diler (69) koji je prodavao marihuanu zapakiranu u Kinder jajima, staklenkama paprike...

Osumnjičeni 69-godišnjak je uhićen i nakon liječničkog pregleda smješten u posebne prostorije za zadržavanje

zapljenjena marihuana1

 /Policija

Policajci iz Policijske postaje Orahovica zaplijenili su prošloga tjedna gotovo kilogram i pol marihuane te uhitili 69-godišnjeg muškarca zbog trgovine drogom.

"Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru policijski službenici Policijske postaje Orahovica su proveli pretragu doma gdje prebiva i drugih prostorija kojima se koristi 69-godišnjak i pretragu osobnog automobila kojim se koristi. Prilikom pretrage pronađeno je i oduzeto 1409 grama zelene biljne materije nalik na marihuanu za koju je provedenim preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o drogi marihuana – cannabis", izvijestila je policija.

Oduzeta marihuana proslijeđena je na toksikološko vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić". Marihuana koja je oduzeta, opisala je policija, pronađena je u staklenkama s raznim natpisima npr. "Paprika cijela", u omotu za duhan s natpisom "Lucky Strike", "Amber Leaf" i slično, u dječjim igračkama "Kinder jaje", te u raznim plastičnim i papirnatim vrećicama.

image

zapljenjena marihuana

/Policija

Osumnjičeni 69-godišnjak je uhićen i nakon liječničkog pregleda smješten u posebne prostorije za zadržavanje. Nakon provedenog ispitivanja u Državnom odvjetništvu u Virovitici, određeno mu je zadržavanje u trajanju od 30 dana od suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru, priopćila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:41