FINALE ISTRAGE

Uhićen direktor varaždinske tvrtke Stanoing: Eduard Brumen optužen za gospodarski kriminal

Varazdin, 170212.U Trenkovoj ulici u obiteljskoj kuci uhicen je Eduard Brumen, direktor tvrtke Stanoing iz Varazdina, koja se bavila stanogradnjom i odrzavanjem stanova.Na fotografiji:Eduard Brumen u pratnji policije.Foto: Andrej Svoger / CROPIX
 Andrej Svoger / CROPIX

VARAŽDIN - Varaždinska policija privela je još jednog utjecajnog Varaždinca, većinskog vlasnika i direktora varaždinske tvrtke Stanoing Eduarda Brumena zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene gospodarskog kriminala. Istraga koja je počela krajem prošle godine finalizirana je u petak kada su policijski službenici priveli Brumena. Prije toga izvršili su pretragu Brumenove kuće u Trenkovoj ulici te njegovog automobila.

Županijski državni odvjetnik Darko Galić u petak nam je potvrdio da je u tijeku finale istrage u Stanoingu dodavši da nam ne može odavati više detalja te da će se ŽDO Varaždin pismeno očitovati o slučaju u petak poslijepodne ili najkasnije u subotu ujutro. Ni u PU varaždinskoj ni u ŽDO Varaždin nisu nam željeli reći što točno istražuju u tvrtki Stanoing i koje su osobe predmet istrage no neslužbeno smo doznali da policija i državno odvjetništvo istražuju Brumena i Stanoing zbog sumnje na gospodarski kriminal. Stanoing je inače jedan od najvećih investitora u gradnju stanova na području Varaždinske županije te možda i najveći upravitelj i održavatelj stambenih zgrada u Varaždinu, Novom Marofu, Ivancu i Ludbregu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:22