KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Uhićen i pritvoren 36-godišnjak jer je zaprijetio ubojstvom ravnateljici Centra za socijalnu skrb

Iz Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu nisu precizirali o kojem se konkretno centru ni o kojoj njegovoj podružnici radi
Policijski automobil, ilustracija
 Joško Ponoš/cropix

Policija je uhitila a sudac istrage je odredio istražni zatvor za 36-godišnjaka kojega je ravnateljica jednog centra za socijalnu skrb na području Karlovačke županije prijavila zbog prijetnji, javili su iz Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu, ne precizirajući o kojem bi se gradu, odnosno kojoj podružnici radilo.

- Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je 21. listopada 2021., po primitku kaznene prijave Policijske uprave karlovačke, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina (1985.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 36-godišnjak 20. listopada 2021., oko 9.15 sati, kao stranka došao u prostorije jednog centra za socijalnu skrb na području Karlovačke županije i ravnateljici te ustanove uputio prijetnje koje su kod nje izazvale strah za život, kao i strah za sigurnost članova njene obitelji.

Navode da je sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu i odredio istražni zatvor protiv osumnjičenog 36-godišnjaka zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:00