SADIO PA BRAO

Uhićen muškarac (45) koji je u stanu imao mali improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane

U muškarčevu stanu u zagrebačkoj Trešnjevci pronađeno je i 15 teglica sa zasađenim sadnicama konoplje tipa droga
 PU zagrebačka

Policajci su uhitili 45-godišnjaka na Trešnjevci koji je u stanu imao pravi zasad indijske konoplje i mali "narko laboratorij".

Posijao ju je i uzgajao u laboratorijskim uvjetima, a nakon berbe brao vrhove i sušio.

U stanu su mu policajci našli lampe, ventilacijska crijeva, ventilatore, uređaje za mjerenje vlaga i temperature, ovlaživače zraka, metalne škare, više bočica s raznim tekućinama kao i druge predmete i stvari koje su služile kao improvizirani laboratorij za uzgoj konoplje tipa droga.

image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka

Također je pronađeno 15 teglica sa zasađenim sadnicama konoplje tipa droga, osam biljaka konoplje tipa droga visine oko 55 cm s korijenom, više plastičnih vrećica i staklenih posuda u kojima se nalazilo ukupno 143,5 grama konoplje tipa droga.

Policajci su ocijenili da način njihova uzgoja kao i količina pronađene droge nedvojbeno sugeriraju upućuju na to da je droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski su službenici osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku dok su kaznenu prijavu podnijeli Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:49