FIZIČKI SUKOB

Uhićen muškarac povezan s tučnjavom na vjenčanju u Imotskom, u tijeku kriminalističko istraživanje

Fizički sukob dogodio se u ulici Vladimira Nazora malo poslije 19 sati, a ozlijeđena je osoba prevezena na pružanje liječničke pomoći

Policijski automobil, ilustracija

 Tom Dubravec/Cropix

Splitska policija uhitila je muškarca koji se dovodi u svezu s fizičkim sukobom u kojem je, u petak navečer, u Imotskom jedna osoba zadobila teške i po život opasne ozljede.

"Policijski službenici pronašli su i uhitili muškarca kojeg se dovodi u vezu s tim događajem. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje", javili su u subotu iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Fizički sukob dogodio se u ulici Vladimira Nazora malo poslije 19 sati, a ozlijeđena je osoba prevezena na pružanje liječničke pomoći.

"U sukobu je ozlijeđena jedna osoba i prevezena je na pružanje liječničke pomoći te su joj konstatirane ozlijede opasne po život, dok se druga osoba koju dovodimo u svezu s događajem udaljila s mjesta događaja prije dolaska policijskih službenika te se za njom poduzimaju mjere traganja. Na mjestu događaja izvršen je očevid", izvijestili su iz splitske policije za Dalmaciju Danas.

Kako se doznaje iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora, sve se odvilo u sklopu jednog vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:45