LIJEČNIK IZA REŠETAKA

UHIĆEN NADROGIRANI KIRURG SA SVETOG DUHA Uzeo ecstasy pa pucao iz automatske puške

V.H. (47) priredio je pravi show ispred svoje vikendice kraj Zadra. Policiju su zvali uplašeni susjedi
 Tonči Plazibat/CROPIX

Zagrebački kirurg u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, 47-godišnji V.H., priredio je u ponedjeljak navečer pravi show ispred svoje vikendice u Vrsima kraj Zadra: pod utjecajem alkohola i opijata, 47-godišnji kirurg je iz čista mira automatskom puškom pucao po zraku, piše Zadarski.hr .

Policiju su zvali uplašeni susjedi u Zukvama, vikendaškom naselju u Vrsima, kojima nije bilo jasno što se događa u kući gdje je kirurg boravio sa svojom duplo mlađom, 26-godišnjom prijateljicom.

Kako po dolasku policije nisu bili baš kooperativni, prepraćeni su u Prvu policijsku postaju u Zadru, a nakon završenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da kirurg pušku posjeduje ilegalno pa je protiv njega Državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, a Prekršajnom sudu ide optužni prijedlog zbog neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja.

Zašto je u vikendici u Zukvama imao automatsku pušku i to nezakonito te zbog čega je iz u zrak ispalio nekoliko rafala zbog kojih se uspaničilo cijelo susjedstvo nije poznato. Ali, poznato je da je svemu kumao alkohol i opijati.

Kako neslužbeno doznajemo, kirurg je na alkotestu napuhao 0.6 promila, a njegova 26-godišnja prijateljica 0.9 promila, no on je usto bio i pozitivan na droge. Riječ je, kako doznajemo, o sintetskoj drogi ecstasy.

U Kliničkoj bolnici Sveti Duh u srijedu nam je potvrđeno kako je 47-godišnjak njihov zaposlenik, no nikakvih informacijama o njegovom "ludovanju" s automatom u Vrsima nemaju jer je prije kraćeg vremena uzeo bolovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:54